Hívjon! 30/642 5124

Parkettázás, parketta csiszolás

Határidőre, garanciával

30/642 5124

Hogyan képezzük szolgáltatásaink árát?

2017-05-05 14:22

Sokan kérdezték tőlünk, hogy mi alapján, milyen körülmények figyelembevételével képezzük árainkat. Miért van az, hogy a telefonos vagy éppen email-es megkeresés esetén eltérés van a honlapunkon található áraktól. Mi pedig igyekszünk megválaszolni, mert mi sem szeretjük a kellemetlen meglepetéseket.

Tovább olvasom »

Az első kapcsolatfelvételtől a kész munkáig

2017-02-04 10:53

Eldöntüttük, hogy a parkettát csiszoltatjuk, lakkoztatjuk, felújtjuk, kicseréljük. Felvettük a kapcsolatot a szakemberrel. Mikre kell gondolni, figyelni? Rövid leírásunk hogy az első kapcsolatfelvételtől a kész munkáig mi történik.

Tovább olvasom »

A parketta csiszolásról

2016-07-13 16:20

A parketta csiszolását több ütemben végezzük: egy durvább felületű csiszolókoronggal kezdjük, majd folyamatosan haladunk az egyre finomabb felületű csiszolókorong felé.

Tovább olvasom »

Mit kell tudnia a parketta felújításról?

2016-07-09 12:50

Mint minden javítási folyamat, a parketta javítása is a hiba felderítésével kezdődik. Első körben az aljzatot kell megvizsgálni, ugyanis a hibák nagy része innen ered. Nedvesedés, korhadás, rossz beton - ezeket kell megvizsgálni először. Amennyiben a hiba az aljzatban van, sajnos elkerülhetetlen az egész burkolat megbontása. Ellenkező esetben rövid időn belül lehet számítani egy újabb javításra, ha a hibát nem a forrásánál kezeljük, hanem csak részben kezeljük.

Tovább olvasom »

Mit kell tudnia a parketta javításról?

2016-07-03 17:30

A javítás a felületkezelés módjától függ. Olajos felületű parketták esetében elegendő a sérülés helyén javítani. A javítás ebben az esetben kimerül a sérült felület korrekciójával és újraolajozásával. Lakkal kezelt felületek esetében más a helyzet: a javítás az egész területet érinti, így a javítás az egész helyiség parketta felületét érinti. Újra kell csiszolni és lakkozni a teljes felületet.

Tovább olvasom »

Parketta csiszolás, parkettacsiszolás, parkettás, parketta felújítás - Hargitai András - a Parketta Doktor

Hargitai András - a Parketta Doktor

Sok éves tapasztalattal a parkettás szakmában túlzás nélkül állítom, hogy mindent tudunk a parkettákról. Szeretjük a munkánkat. Szeretjük azt is, amikor készül, és főleg amikor kész van. Egy szépen lerakott parketta egy még bútorozatlan lakásban nagyon esztétikus tud lenni.

Szolgáltatási területünk Budapest kerületei mellett az egész országot lefedi.

Kérdése van? Keressen bizalommal, várom hívását!

30/642 5124 (Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 17:00 között hívható)

Kövess minket a Facebook-on is!