Hívjon! 30/642 5124

Parkettázás, parketta csiszolás

Határidőre, garanciával

30/642 5124

Parketta csiszolás és lakkozás - Budapest 11. kerület

A parketta még annál is szebb lett, mint amire számítottam. 5 percenként beszaladok gyönyörködni benne... Az első szakember, akit nyugodtan mernék ajánlani bármelyik ismerősömnek, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Az ár kb. reális, a lakás nem úszik a porban, minden szuper, köszönöm itt is!

H. Barbara - Budapest 11. kerület - parketta csiszolás, lakkozás

Parketta csiszolás és lakkozás - Győr

Kedves, megbizható, pontos, munkajara igenyes szakember! Mindent úgy csinál ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Ajánlani tudom mindenkinek!

P. Beáta - Győr - parketta csiszolás, lakkozás

Parketta csiszolás és lakkozás- Budapest 16. kerület

Andrást az egyik ismerősöm ajánlotta. Egy rövid telefonos egyeztetés után ellátogatott a helyszínre - egy nagyobb családi ház - és felmérte a terepet. 120 m2 megkopott parkettából varázsolt szinte újat! 1 nappal a beígért határidő előtt végzett. Mindvégig nagyon korrekt volt, csak ajánlani tudom!

Szemere István - Budapest, 16. kerület - parketta csiszolás, lakkozás

Laminált parketta lerakása - Budapest 7. kerület

Az internten találkoztam ezzel a céggel. Telefonban tájékoztattak az ügymenetről. Megegyeztünk, és 2 nap alatt megcsinálta a gyerekszoba és a nappalit. Jó áron korrekt munkát kaptam, elégedett vagyok

B. András - Budapest 7. kerület - parketta lerakás

Parketta javítás, csiszolás, lakkozás - Veszprém

Parketta javításra, csiszolásra és lakkozásra hívtem a Parketta Doktort. A megbeszéltekhez képest egy nappal később tudta elkezdeni a munkát, de hamar behozta a lemaradást. Kijavította a hibákat, majd tükörfényesre csiszolta és lakkozta a parkettát. Kiváló munkát végzett, tanítani kéne! Nagyon elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!

Teszler Csilla - Veszprém - parketta csiszolás, lakkozás, javítás

Csere helyett felújítás - Budapest 8. kerület

8. kerületi bérlakásomban volt szükség szakemberre, ugyanis az albérlőim jelentős károkat okoztak. A lakás irodaként volt használva, és a vacak görgős székeikkel teljesen szétkarcolták a már kicsit idősödő parkettát. Először azt hittem, hogy komplett csere lesz, de Hargitai úr megnyugtatott, hogy megfelelő kezeléssel nincs veszve minden. A teljes felületet egyben csiszolta le, és kétszer lakkozta. Én magam is megdöbbentem, hogy szebb lett mint új korában! Nem kevés pénzt spóroltam, köszönet érte!

Elekes Ferenc - Budapest 8. kerület - Parketta csiszolás, lakkozás, javítás

A legjobb budapesti parkettás - Budapest 5. kerület

Belvárosi lakásomban régi hagyományos parketta található. Némelyik sérült és kopott volt. Egyik barátom ajánlotta a Parketta Doktort. Hívtam őket, egy gyors helyszíni állapotfelmérés után megegyeztünk, parketta felújítást, csiszolást és lakkozást végeztek nálam. Mindennel elégedett voltam.

Sztanó Endre - Budapest 5. kerület - Parketta csiszolás, lakkozás

Felújítás, csiszolás és lakkozás - Budapest 13. kerület

Nagymamám lakásában a csaphornyos parketta szorult felújításra. A kisszobában újra kellett rakni az egész szobát, a nappaliban csiszolásra, lakkozásra és fényezésre volt szükség. A Parketta Doktor ajánlata és hozzáállása tetszett az összes szaki közül, akikkel beszéltem, így őket bíztam meg. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, 2 nap alatt elkészültek. Mindenkinek ajánlom! Üdv, Emese

H. Emese - Budapest 13. kerület - parketta csiszolás, lakkozás

A budapesti parkettások gyöngye - Budapest 2. kerület

Andrást hírből már régóta ismerem, már nem egy ismerősömnél tette le e névjegyét. A sors úgy hozta, hogy egy befektetési céllal vásárolt, 2. kerületi budapesti ingatlanom klasszikus parkettával volt ellátva, ami az előző tulaj hanyagsága miatt igen rossz és elhasználódott állapotban volt. Először ki akartam cserélni az egészet, de András lebeszélt róla. Azt mondta, hogy rakjuk újra a problémás részeket, a menthető elemeket pedig lecsiszolja és lelakkozza. Kicsit kétkedve, de mondtam, hogy rendben. Mikor elkészült, nem hittem a szememnek! Mint ha új lenne... Komolyan, le a kalappal, nem kevés pénzt spórolt nekem András.

Tabajdi Károly - Budapest 2. kerület - parketta csiszolás, lakkozas

A legjobb budapesti parkettás - Budapest 6. kerület

Hargitai Úrral telefonon vettük fel a kapcsolatot. Parketta csiszolásra és lakkozásra kértem ajánlatot. Egy gyors helyszíni felmérés után megegyeztünk, 2 nap alatt elkészült, az eredmény magáért beszél - a referenciái között már láttam fel is töltötte. Ha parketta csiszolásról és lakkozásról van szó, őt fogom hívni legközelebb is.

Olla Imre - Budapest 6. kerület - parketta csiszolás, lakkozás

Felújítás, csiszolás és lakkozás - Eger

Parketta csiszolás lakkozásra hívtam ki a Parketta Doktort. Köszönöm a szép munkát. N. Margó Eger

N. Margó - Eger - parketta csiszolás, lakkozás

Felújítás, csiszolás és lakkozás - Budapest 16. kerület

Elégedett vagyok a munkájukkal, gyönyörű lett a parketta csiszolás és lakkozás

Dancsó Árpádné - Budapest 16. kerület - parketta csiszolás, lakkozás

Parketta csiszolás, parkettacsiszolás, parkettás, parketta felújítás - Hargitai András - a Parketta Doktor

Hargitai András - a Parketta Doktor

Sok éves tapasztalattal a parkettás szakmában túlzás nélkül állítom, hogy mindent tudunk a parkettákról. Szeretjük a munkánkat. Szeretjük azt is, amikor készül, és főleg amikor kész van. Egy szépen lerakott parketta egy még bútorozatlan lakásban nagyon esztétikus tud lenni.

Szolgáltatási területünk Budapest kerületei mellett az egész országot lefedi.

Kérdése van? Keressen bizalommal, várom hívását!

30/642 5124 (Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 17:00 között hívható)

Kövess minket a Facebook-on is!