Hívjon! 30/642 5124

Parkettázás, parketta csiszolás

Határidőre, garanciával

30/642 5124

Bejárás munka előtt

A munka megkezdése előtt, felmérés alkalmával átnézzük a felületet, hogy kell esetleg javításokat végrehajtani és milyen módon kezdjük el a csiszolást.

Durva csiszolás

A felület megmunkálását durva (16, 24, 36) papírral kezdjük. ekkor távolítjuk el a lakkot a parkettáról és hozunk létre sík felületet. Ezt követően egyre finomabb szemcséjű papírral érjük el a majdnem végleges sima felületet. A teljesen csíkmentes padló eléréséhez egytárcsás csiszológépet használunk.

Rejbolás

Az felújítások túlnyomó többségében szükséges min. 1 alkalommal elvégezni a hézagtömítést. Ennek eredménye, hogy eltűnnek azok a rések, melyek a fa összeszáradásából, mozgásából adódóan keletkeztek. Amennyiben a parketta elemek mozognak (már nincs rendesen leragadva az aljzathoz), akkor további eljárásra is szükség lehet.

Szélcsiszolás 1

A durva és finomcsiszolást a felület szélein is végre kell hajtani, ahová a nagyobb gépek nem férnek hozzá. Ezt szélcsiszoló gépekkel hajtjuk végre. A végső finomításhoz excenteres csiszolót használunk.

Szélcsiszolás 2

A durva és finomcsiszolást a felület szélein is végre kell hajtani, ahová a nagyobb gépek nem férnek hozzá. Ezt szélcsiszoló gépekkel hajtjuk végre. A végső finomításhoz excenteres csiszolót használunk.

Finomítás egytárcsás csiszolóval

A finomcsiszolást követően egytárcsás géppel munkáljuk meg a padlót a végleges csíkmentes homogén felület eléréséhez.

Bejárás munka után

A munka befejeztével még egyszer bejárjuk a terepet és ellenőrzünk mindent.

Parketta csiszolás, parkettacsiszolás, parkettás, parketta felújítás - Hargitai András - a Parketta Doktor

Hargitai András - a Parketta Doktor

Sok éves tapasztalattal a parkettás szakmában túlzás nélkül állítom, hogy mindent tudunk a parkettákról. Szeretjük a munkánkat. Szeretjük azt is, amikor készül, és főleg amikor kész van. Egy szépen lerakott parketta egy még bútorozatlan lakásban nagyon esztétikus tud lenni.

Szolgáltatási területünk Budapest kerületei mellett az egész országot lefedi.

Kérdése van? Keressen bizalommal, várom hívását!

30/642 5124 (Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 17:00 között hívható)

Kövess minket a Facebook-on is!