Hívjon! 30/642 5124

Parkettázás, parketta csiszolás

Határidőre, garanciával

30/642 5124

Üdvözlünk a Parketta Doktor oldalán!

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk különböző parkettás szakmunkánkat, mint például a parketta lerakás, átrakás, felújítás, de ide tartozik a parketta csiszolás és lakkozás, Budapest 7 kerület területén, és országszerte.

Korrekt árakon, minőségi szolgáltatást nyújtunk, határidőre, garanciával. Munkáinkat becsülettel és lelkiismeretesn végezzük, mi sem bizonyítja jobban, hogy munkáink nagy részét ajánláson keresztül kapjuk.

Kérdése van? Keressen bizalommal, várom hívását!

30/642 5124 (Hétfőtől - Szombatig 08:00 - 18:00 között hívható)

Szolgáltatásaink

Széleskörű, minőségi szolgáltatást nyújtunk a parkettázás szinte minden területén, legyen szó parketta felújításról, parketta csiszolásról, parketta lakkozásról, parketta lerakásról, vagy éppen parketta átrakásról. Megbeszélés alapján speciális igényeit is tudjuk teljesíteni.

Csiszolás, lakkozás

Látványos és költséghatékony megoldás néhány lépésben.

Parketta lerakás

Parketták lerakásakor számos szempont van, amire oda kell figyelni.

Parketta átrakás

Elhasználtságtól, igénybevételi körülményektől függően előfordulhat, hogy a parketta átrakására van szükség.

Parketta felújítás

A két leggyakoribb ok, ami a parketta felújításhoz vezet: a kiszáradás és ha víz éri a parkettát.

Referenciáink, munkáink

Számos referenciával rendelkezünk az ország minden szegletéből. Az itt kiemelt referencia csak néhány az utóbbi évek számtalan megbízásából. Ha szeretné megtekinteni a teljes referencia listánkat, kérjük kattintson a képek alatt található "További referenciák" gombra. További referenciákért kérjük keresse munkatársunkat hétfőtől szombatig 08:00 - 18:00 között elérheti a 30/642 5124 -es telefonszámon.

Szolgáltatásaink Budapest alábbi kerületében elérhetőek még:

Szolgáltatási területünk az ország egész területét lefedi, kérjük, hogy amennyiben az Ön kerülete/települése nem szerep az alábbi listában, vegye fel telefonon a kapcsolatot munkatársunkkal! Munkatársainkat hétfőtől szombatig 08:00 - 18:00 között elérheti a 30/642 5124 -es telefonszámon.

Kérdese van? Hívjon a 30/642 5124 telefonszámon!